Vera

1 Juni 2024

Vera hittades ute på landet med sina valpar. När man försökte fånga in dem så gömde sig Vera och valparna i ett hål i marken. Efter ett långt räddningsförsök så lyckades man rädda både Vera och valparna! Hennes 6 valpar har redan fått hem allihop så nu är det Veras tur att bli adopterad!

Vera har redan fått en plats i alla volontärers hjärtan med sin härliga personlighet. Volontärerna beskriver henne som glad, lekfull, aktiv, kärleksfull och  rolig hund! Något Vera verkligen älskar att få leka med bollar i playpen. Vera fungerar bra med både tikar och hanar. På promenader går hon fint i koppel och går gärna bredvid dig. Hon låter volontärerna hantera henne utan problem. Vera har träffat katter och hon visade intresse för dem, volontärerna på gården tror att det skulle fungera med rätt träning från start. Det är dock inget vi kan garantera kommer fungera efter en flytt till ny miljö

Vi söker ett aktivt hem till Vera som vill köra någon form av träning med henne. Vera kan bo som ensamhund men även med andra hundar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.

 

Filmer

Vera

Vera med katter