23 April 2023

Sonic som så många andra hundar dumpades på den lokala hundgården, där hundar efter en viss tid får somna in. Som tur var för Sonic så räddades han av Malaga hundgård som vi samarbetar med, där han befinner sig just nu tills rätt hem dyker upp.

Volontärerna beskriver honom som en nyfiken och alert kille, som tycker att allt är spännande. Han vill gärna var med där det händer saker. Han visar inte att han är nervös vid nya saker utan är en väldigt glad och social kille. Man kan lyfta upp honom utan problem och han går även med på att få klorna klippta. Sonic gillar att busa med sina kennelkompisar som han kommer bra överens med. Om han inte är upptagen med att busa med de andra hundarna så är han snabb på att leta upp någon volontär för kel och gos. Att ligga på rygg och få kli på magen är en favorit! Just nu koppeltränas Sonic då man misstänker att han aldrig gått i koppel. Han har fått träffa barn och katter på gården vilket gick bra. Vi kan dock inte lova att det kommer fungera med katt vid ett miljöbyte.

Vi tror att denna fina kille hade passat i de flesta familjeförhållanden. En familj som vill ha en fyrbent bästa vän att dela dagarna med och hitta på en massa roliga äventyr tillsammans. Sonic är resklar i början av Juni.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.