20 Januari 2024

Sky kom till Malaga hundgård vi samarbetar med i oktober 2023. Hon kom med sina två bröder, den ena brodern avled strax efter att de kom in då han var i väldigt dåligt skick och den andra brodern hade antagligen blivit på körd då han hade ett brutet ben och fick komma till ett fosterhem. Men Sky stannade på hundgården och det är nu hennes tur att bli adopterad och få ett kärleksfullt hem!

Sky älskar att vara i playpen och få springa av sig och leka med de andra hundarna. Man märker att hon verkligen trivs när hon får leka och busa med alla de andra hundarna. Att dela med sig av mat och leksaker har inte varit några problem. Hon är väldigt bra med människor med och följer gärna efter volontärerna för att både leka och få kel. Hon är en unghund med mycket energi.

Till Sky söker vi ett hem som vill hitta på en massa skoj. Vi tror att Sky hade gillade någon form av träning där hon får utlopp av sin energi. Hon hade uppskattat om det redan fanns någon hundkompis i familjen!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.