Romeos mamma hittades av en vänlig spansk kvinna i december månad. Hon var då hög-gravid och fick efter en kort tid tre valpar, Pirata, Romeo och en liten syster också. Kvinnan som hittade mamman beslöt att hon skulle behålla henne och hon hittade även ett hem till systern när hon var tillräckligt gammal. Hon tog väl hand om valparna och såg till att de fick sitt valp-vaccin. Bröderna fick stanna till i juli månad hos kvinnan och då fick vi genom vår veterinär förfrågan om vi kunde hjälpa till med att placera dem och de fick då komma till SOS hundgård.

Romeos start i livet har varit bra, då han hade sin mamma och sina syskon de första månaderna i livet. De har bott i en familj där det också fanns små barn och även en väldigt fin vuxen pitbull.

Han kommer bra överens med alla de andra hundarna, älskar att leka, han är en glad vovve. Nu håller man på med koppelträning, det är något han inte kände till innan, men han gör framsteg. Romeo kommer bli en härlig familjemedlem. Hittills i sitt liv har han ju aldrig varit utan någon annan hund men han är trygg nog för att han ska kunna anpassa sig till ett liv i en familj där han blir den enda hunden. Finns där en kompis skulle han förstås uppskatta det. Gällande träning/uppfostran så har den nog varit ganska så fri i förra hemmet, alltså inte funnits någon, så nya familjen får vara införstådd med det, men det är ju aldrig så att man får en ”färdig” hund