6 Juni 2022

Även om Roma inte är gammal så har hennes liv inte startat bra. Hon spenderade sina dagar inlåst på en innergård 24 timmar om dygnet, utan några promenader eller någon kontakt med människor. Som tur var så lyckades grannarna att övertala Romas ägare att överlämna henne till dom så de kunde lämna henne till Malaga hundgård som vi samarbetar med.

Trots sin start på livet så är Roma en glad tjej som älskar att vara med volontärerna och att få busa med de andra hundarna. Volontärerna beskriver henne som en hund med fantastisk personlighet som kommer överens med allt och alla. I kenneln kan hon slappna av lätt men så fort hon ser en volontär så slutar inte svansen att vifta! Roma går bra i koppel och är lätt att borsta, klippa klorna och tvätta öronen på. Man har testat henne med katterna på gården och det gick bra. Däremot är det inget vi kan lova kommer fungera i en flytt.

Vi söker ett hem som vill visa Roma hur ett kärleksfullt liv ska vara. Någon som vill ta med henne på massa roliga äventyr och överösa henne med massa kel och gos.

Roma är resklar i början av Juli.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.