Papi

1 Juni 2024

Papi satt en dag fastbunden i staketet in till Malaga hundgård som vi samarbetar med. Han var extremt undernärd så man kan bara tänka att han inte haft en jättebra start på livet. Men nu söker vi ett hem åt honom som kan visa hur bra livet ska vara.

Papi har börjat gå upp i vikt och man ser att han har fått glädje i ögonen. Till en början var han väldigt försiktig och blyg men man märker att han fått ett mycket bättre självförtroende. Han har blivit en favorit hos många av volontärerna med sin försiktiga, glada och härliga personlighet. Trots att han är en ung kille så anpassar han sig väldigt bra till olika situationer. I sin kennel är han lugn och ligger mest och vilar medans när han är i playpen så springer han glatt runt och leker med de andra hundarna. Han fungerar bra med både tikar och hanar. Förutom att springa och leka så brukar han även leta upp volontärerna för att kunna få en massa kel och kärlek. På promenaderna går han bra i koppel och han låter volontärerna hantera honom som att tvätta öron, borsta och klippa klor.  Papi har träffat katter och det gick bra. Det är dock inget vi kan garantera kommer fungera efter en flytt till ny miljö.

Vi tror att Papi fungerar i de flesta familjeförhållanden. Både som ensamhund och med hundkompis. Vi söker ett hem som kan ge han massa kärlek och mysiga dagar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.

 

Filmer

Papi

Papi

Papi med katt