7 September 2023

Otto och hans syster Kitty dumpades som små valpar på det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Som tur var för både Otto och Kitty så hade Malaga hundgård plats och kunde rädda dem båda. Nu har de blivit äldre och letar efter hem. Vi har valt att hjälp till med att hitta ett hem åt Otto!

Volontärerna berättar att Otto är en kille som volontärerna snabbt föll för. Han är en hund som man bara älskar då han har en fantastisk personlighet och är en mycket social hund. Otto är nyfiken och en aktiv vovve så man ser honom alltid där det händer saker tillsammans med systern. Han gillar att busa och leka med både volontärer och andra hundar. Han har kommit överens med alla olika hundar han fått träffa. När Otto är i sin kennel har han lätt för att koppla av. Han har inte haft några problem att anpassa sig till nya situationer! På promenaderna går han bra i koppel och är glad att få komma ut från sin kennel. Otto har träffat katter och då skällde han en del på dem.

Till Otto söker vi ett aktivt hem och vi tror han hade uppskattat om det redan fanns en hund i familjen som han kan busa med! Otto är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.