10 september 2021

Negrita är en vacker, vänlig och trygg valp med härlig personlighet. Hon bodde sedan hon var en väldigt liten valp hos en familj och de tog väl hand om henne. Såg till att hon fick korrekt vacciering, microchip osv. Men tyvärr hade de inte tänkt igenom vad det innebar att ta hand om en valp, utan de insåg ganska snart att de inte hade en aning om vad hon behövde. De hade inte tid för henne och bestämde sig för att lämna henne ifrån sig för att hon skulle kunna få ett nytt hem. Så nu är Negrita på SOS hundgård och hon älskar det.

Hon är en lycklig tjej som är intresserad av allt som händer runt henne och hon fungerar bra med alla hundar som hon blivit presenterad för. Negrita älskar alla människor så man ser att hon har blivit väl behandlad tidigare, hon har inte några dåliga erfarenheter från människor. Det märks att de inte har lärt henne någonting, ingen fostran öht. Hon har nog aldrig gått i koppel tidigare så en träningen har börjat och går bra, hon drar dock en del. Negrita verkar vara en tjej som har lätt att lära, hon håller koll på de andra hundkompisarna och tar efter dem. En annan av hundarna tycker mycket om att leka med en boll och det tog bara någon dag för Negrita att snappa upp att detta var en kul lek. Så det vore fint om nya familjen tog tillvara hennes vilja att lära och vara till lags.

Negrita kan nog passa i de flesta familjekonstellationer, hon har massor av energi och behöver någon kan ge henne den tid och träning som en ung vovve behöver. De/den som blir hennes nya familj kommer aldrig att bli uttråkad.

De hon fortfarande är så pass ung så kommer hon säkert att växa något mer, hur mycket kan man inte veta, men någon särskilt stor hund blir hon nog inte.