Kaj hittades övergiven på en husvagnsparkering när han uppskattningsvis var yngre är två månader. Det har blivit ett populärt ställe för personer att dumpa sina hundar på och han är inte den första som SOS tagit hand om därifrån. Han var ren och i fin kondition – men hade förstås inget microship.
Han har nu bott ett tag på SOS och är den lyckligaste lilla killen. För tillfället delar han kennel med sin bästa vän lilla Kira – men de spenderar största delen av dagarna ute på gården med volontärerna. Där får han också träffa alla de andra hundarna som bor på gården, han älskar alla han möter, hundar som människor.
Frånsett människor och andra hundar så älskar han vatten och tillbringar stor del av tiden i någon av hundpoolerna. Om det inte finns någon ledig så kan han, då han är så liten, även lägga sig i någon av vattenskålarna. Nu är det så varmt i Spanien så varje tillfälle att svalka sig måste tas tillvara enligt Kaj. Han älskar kramar och sitter gärna i någon volontärs knä så länge han får. Han är bara en liten valp och inte för att vara partisk men han är också underbart söt. Kaj har en härlig personlighet och alla älskar denna lilla kille.
Han har ju inte växt klart ännu men det är nog inte troligt att han kommer bli så stor, han har korta ben till en lång kropp – vi kan inte gissa vilken blandning han kan vara.
Kaj skulle kunna pass i vilken sorts familj som helst, han har mött små barn och även katter, vilket gick utan problem.
Han kan vara klar att resa från den 27 september.