4 Oktober 2022

Jennifer kom nyligen till vår hundgård i Spanien, hon bodde tidigare på en annan hundgård som vi hjälpt tidigare. Efter flera månader där beslutade vi att hjälpa till och förhoppningsvis blir hon adopterad snabbare hos oss.

Hon är en väldigt liten och söt hund, volontärerna på gården beskriver henne som en lekfull, självsäker och full av glädje. Jennifer älskar människor och den uppmärksamheten hon får. Hon har gått ihop med alla hundar som hon har fått träffa på gården. Hon har nyligen hittat leksakslådan och hon är överlycklig när hon springer dit och hittar massa roliga leksaker. Favorit leksaken är tennisbollar, att springa efter en tennisboll tackar hon inte nej till! Att hänga med på promenader tycker hon också är roligt och hon går bra i koppel.

Till Jennifer söker vi ett hem som vill överösa henne med massa kärlek! Hundkompisar eller ensamhund, det spelar ingen roll för Jennifer så länge hon får följa med på mysiga promenader och roliga äventyr!

Jennifer är resklar!

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt