Ivy är ej aktuell för placering i Sverige.

Ivy levde med sin syster och mamma ute på landsbygden när en snäll man lyckades fånga in både Ivy och systern Eve efter några veckors försökande i början av 2020. Mamman som är en podencokorsning var och är tyvärr förvildad för att lyckas fånga in. Tyvärr avled systern Eve efter ett tag på gården och Ivy blev ensam kvar. Nu bor hon i en kennel tillsammans med fadderhunden Teija och lilla Diego.

Ivy har fått en del förvildning av sin mamma och det tog närmare ett år innan man kunde ta på henne en sele. Fortfarande har Ivy svårt för nya möten med människor men låter man det ta sin tid så kan hon acceptera en efter en viss tid. Hon går gärna med på promenaderna med sina kennelkompisar och då är hon okej med att gå i sele och koppel. Ivy kan låta volontärerna klappa henne när dom varit på gården ett tag. Men vi tror tyvärr att hon aldrig kommer bli en ”vanlig” hund och därför är hon inte uppe för adoption.

Trotts sin bakgrund och sin misstankar om människor så är Ivy en väldigt aktiv vovve som gärna busar med de andra hundarna på gården och har gärna koll på vad som händer runt om henne.

 

Faddrar:

2024:
Anki Kvist
Stina Bäckström
Tuva Skog
Christina Alvner

2023
Lela Nordquist
Christel Sandberg