3 Oktober 2023

som så många andra hundar hittades Forky och hans syster vandrandes ensamma i en mindre by. Som tur var så hittades de av en vänlig själ som kontaktade Malaga hundgård som vi samarbetar med. Då de var små valpar när de hittades så placerades de i fosterhem, men sedan Juni har de bott på Malaga hundgård.

Forky beskrivs som en väldigt glad, framåt och lättlärd hund. Ung som han är så är han full av energi och utnyttjar sin tid i playpen till fullo. Man ser han ofta springa runt med en leksak i munnen eller busandes med de andra hundarna. Han delar gärna med sig av leksakerna med de andra hundarna. De få gånger han inte springer runt och leker så kommer han glatt till volontärerna för att lägga sig på rygg så volontärerna kan klia honom på magen! Just nu koppeltränas Forky och det går framåt.

Till Forky söker vi ett aktivt hem som vill visa Forky världen och vad ett kärleksfullt hem är. Han är resklar i mitten av november.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.