10 augusti 2021

Dehlia och henners bror Rolo blev i början av sommaren inslängda på tomten hos en spansk kvinna. Hon kontaktade vår medarbetare Gill för att be henne om att vi skulle ta hundarna då hon inte hade någon möjlighet till det själv. I början när de kom fick de under en kortare tid sitta i isoleringskennel för att vi skulle kunna utesluta någon sjukdom hos dem, såsom parvo. De visade sig lyckligtvis vara friska och procenssen med vaccinationer och att göra pass började. Brodern Rolo har redan hunnit blivit bokad och väntar på att få resa till sitt hem i Sverige. Så nu är det Dehlias tur att kunna få ett eget hem.

Här kommer en kortare beskrivning av henne:

Dehlia är modigare än sin bror Rolo. Hon är lite mera självständig men älskar människor och hundar. Hon älskar också att bada i hundpoolen, springer gärna och lägger sig i den. Sele är väl så där tycker hon men inga problem att få på henne den. Älskar godbitar, är busig, ganska modig, älskar kel o gos.

Det är lite svårt att ge mer information för tillfället, hon är bara en glad och pigg tjej som tycker om att leka med sin bror och de andra hundarna.