Daisy hade I början av juni månad blivit inlämnad till ett pound inåt landet. Där kan de, om de har tur, bli adopterade men hundarna som blir inlämnade där löper stor risk att bli avlivade. Det var inte någon som visste var hon kom ifrån – hur det kom sig att hon var där. Veterinären bedömde att hon då var ca fyra månader. SOS bestämde att hon skulle hämtas därifrån och att vi ska hitta en familj till denna söta tjej. Hon är en härlig liten valp, trygg, vänlig och väldigt lekfull. Hon älskar att vara i play pen och alla leksaker där, men favoriten är poolen. Daisy älskar vatten och finns ingen pool i närheten så får det duga med vattenskålarna. Det är mycket varmt i Spanien nu och hon har ju en tät, lockig päls så det kan ju också vara en orsak till att hon älskar att vara i vatten.
Volontärerna säger att hon verkar ha väldigt lätt för att lära, det tog bara några dagar för henne att lära sig kommandot sitt. Daisy är också mycket duktig att gå i koppel. Hon älskar människor så de kan ha henne lös, hon håller koll på volontärerna och kommer när de ropar på henne.
Till Daisy söker vi en familj som vill ha en pigg och träningsvillig hund. Hon lyssnar bra och älskar godis så hon bör vara lätt att aktivera. Hon fungerar bra med alla hundar som hon träffat men är också tillräckligt trygg för att kunna bo som ensamhund.
Hon växer fortfarande och då vi inte vet vilken mix hon är så kan man förstås inte säga hur pass stor hon kommer blir.
Daisy kan vara klar att resa från ca 8 augusti.