18 Februari 2023

Andrew som oftast kallas Andi av volontärerna hittades i början av Januari ensam längst med en grusväg nära sos gård. Han bara satt där ensam i mörkret med ett rep fast knutet rätt tajt runt halsen. Andrew var i okej skick förutom att han var smal när han hittades. Man hittade inget chip på honom så nu hoppas vi kunna hitta ett hem åt denna fina kille!

Andrew är en självsäker liten valp med en stark karaktär. Han trivs med livet på vår hundgård och han kommer bra överens med de andra hundarna på gården. En nyfiken valp är vad Andrew är, som de flesta valpar så älskar Andrew alla nya leksaker och allt han hittar landar alltid i hans mun. Volontärerna tycker att han är en väldigt rolig och underhållande hund när han är ute på gården med de andra hundarna i olika åldrar och storlekar.

Nu när han börjar komma upp i åldern så är han redo för valpträning, han är i åldern då han formas till den hund han kommer bli. Han delar just nu kennel med två unghundar och en äldre hund, han lyssnar bra när de tillrättavisar honom om han gör fel och han tar efter dem en del.  Andrew växer fortfarande då han är valp men vi tror att han kommer bli mellanhund.

Till Andrew söker vi ett hem som vill visa han den stora världen som finns utanför hundgården. En familj som vill ha en fyrbent bästavän att dela vardagen med och hitta på massa spännande äventyr! Andrew kommer vara resklar i mitten av April då han är färdig vaccinerad.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.