3 juni 2021

Malaga hundgård fick ett samtal om en övergiven vovve som vandrade omkring på en trafikerad väg. Några volontärer åkte dit och fångade in henne. Det var inga problem då Yeneva hoppade direkt in i bilen och la sig ner lugnt och fint. Det märktes att hon var så tacksam att blivit räddad.

Hon har befunnit sig på Malaga sedan i början av maj. Hon har blivit en favorit hos volontärerna då hon är otroligt kärleksfull och en väldigt mjuk fin tjej.

Hon har anpassat sig bra till kennellivet och verkar bara vara så nöjd att slippa leva på gatan längre. Hon har inga problem med att få klor klippta, eller sår tvättade. Att lyfta upp henne och kela med henne är inte heller några problem. Under sin tid i play pen håller hon sig mest till volontärerna. Hon är inte så intresserad av lek och bus. Yeneva är över lag en mycket lugn hund. Hon har inga problem med någon hund hon har fått träffat på. Hon fungerar även med katter, men det är något som vi aldrig garanterar att det fungerar i ett nytt hem. Yeneva går bra i koppel.

Denna fina tjej söker ett hem som kan ge henne mycket kel och gos och härliga promenader.

Hon är resklar i slutet på juli