18 Juli 2023

Vi vet tyvärr ingenting om Wendy förflutna mer än att man märker att hon är van vid människor och antagligen har haft en familj.

Volontärerna beskriver henne som en snäll och rolig hund. Det ser ut som om hon ler när volontärer kommer till henne i kenneln och svansen är alltid viftandes! Hon älskar uppmärksamheten hon får av volontärerna och hon tackar aldrig nej till kel. När det är hennes tur att komma ut på promenad så går hon glatt i kopplet, överlycklig över att fått lämna kenneln och komma ut. Hon är aktiv av sig, så hon uppskattar när hon får sträcka på benen och göra av med energi.

Wendy är en social hund och går ihop med alla hundar hon träffat. Hon delar just nu kennel med två hanhundar och det har inte varit några problem att dela på leksaker och äta bredvid varandra. De brukar oftast sova tillsammans och pussa på varandra. Wendy har träffat barn och det gick bra!

Vi tror att Wendy skulle passa i de flesta familjeförhållanden. En familj som vill ha en hund som gillar att ligga och mysa framför tv:n men samtidigt inte tackar nej till roliga äventyr ute i naturen!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt