Uppdatering 6 november

Trianero befinner sig sedan några veckor på SOS hundgård och har visat sig vara en riktig toppenhund. Han hjälper till med att få de hundar som är försiktiga att bli mer trygga, och har en väldigt positiv inverkan på alla. Så helst skulle de nog vilja att han var kvar där som ”hjälpreda” men vi hoppas förstås på att han snart ska hitta sitt egna framtida hem.

 

29 september 2021

Trianero kommer från en jägare där han bara fick komma ut på söndagar, och då för att jaga. Resten av tiden bodde han i en kennel 24 timmar av dygnet. Men då Trianero inte dög till jakt tog hans f.d. ägare honom till Malaga hundgård som SOS samarbetar med.

Trianero är en nyfiken, härlig, glad hund. Han vill gärna vara med där det händer saker. Hans tid i play pen utnyttjar han för fullt och springer av sig. Trianero visar inga tecken på att vara nervös bland människor. Tvärtom han vill gärna gosa och tycker om att få uppmärksamhet. Han är inte van vid ett stadsliv då han bott på landsbygden. Vi tror att det är bäst om Trianeros nya hem ligger ute på landet eller en mindre stad. Han lär sig snabbt och tycker om att busa med sina kennelkompisar. Han går bra i koppel och hälsar gärna på hundar när han är ute och går. Man kan lyfta upp honom, tvätta öron eller klippa klor på honom utan problem. Han är ju fortfarande så pass ung så han kan komma att växa lite till, det är svårt att säga.

Trianero är resklar i mitten av november