5 januari 2020

Trece blev dumpad på Malaga hundgård av sin förre ägare. Han sa att han var en fantastisk hund men att han av personliga skäl inte kunde behålla honom längre. Trece var väldigt rädd och stressad sin första tid på hundgården. Volontärerna satt med honom en lång stund varje dag för att få honom att känna sig tryggare och lugnare. Han fick panik i början när man skulle gå in i hans kennel och satt i ett hörn och skakade. Med tiden när han kände sig tryggare presenterade man honom för sina nya kennelkompisar, Trece delar för tillfället en kennel med en dominant hane och 4 hundar till. Han kommer bra överens med sina kompisar. Trece mår idag bättre och har börjat acceptera livet på Malaga hundgård. Han bjuder gärna in till lek och tycker mycket om att busa med sina kompisar. Hans favoritplats i play pen är att sitta mellan volontärerna. Han tycket om att bli borstad och att klippa klor är inga problem.

Trece går bra i koppel och vid möten med människor eller hundar går han gärna fram och hälsar. Han lyssnar på sitt namn och kan även gå fot.

Då Trece bott i ett hem är han vad vid allt vad det innebar.

Vi tror att denna fina kille hade passat i vilken typ av hem som helst, men det är bra om man har vana vid denna sorts hundar, det är ju en stor och kraftfull ras.