29 November 2023

Tina blev inlämnad av sin förra ägare till den lokala hundhägnet, där hundar efter en viss tid får somna in. Som tur var för Tina så räddade Malaga hundgård henne och hon befinner sig just nu på deras gård tills hon får ett hem.

Volontärerna beskriver Tina som väldigt aktiv, lekfull och kärleksfull tjej, hon är alltid där det händer saker. Man ser alltid henne med en leksak i munnen och springer gärna runt bland hundarna för att se om någon vill leka med henne. Hon går ihop med alla hundar hon fått träffa och är väldigt social av sig, även om hon kan vara lite bossig. Även mot människor är Tina social, nästan lite intensiv med allt sitt pussande. Sitter volontärerna ner så kommer hon springandes och lägger sina leksaker i knät på dem för att hon vill leka.

Till Tina söker vi ett aktivt hem som vill ta med henne på massa spännande äventyr. Tina kan bo som ensamhund men hade även uppskattat att ha en hundkompis att leka.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.