Thor

9 Juli 2024

Thor räddades från det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Varför han hade lämnats in där vet man inte. Men nu befinner han sig på Malaga hundgård som vi samarbetar med och vi har nu valt att hjälpa till med att hitta ett hem åt Thor.

Thor är extremt kärleksfull kille, han älskar att få komma ut från sin kennel för att vara med volontärerna och byta sina pussar mot kel. När han får komma ut till playpen så ser man hur han tar vara på sin tid där och springer av sig en massa energi. Att springa race eller springa efter bollar är det som står högst upp på listan över roliga lekar. Han går bra ihop med de hundar han fått träffa, tikar som hanar, stora som små och valpar som äldre! Något den nya familjen behöver fortsätta träna på är att gå i koppel, Thor har gjort stora framsteg sen han kom men man märker att han inte gått i koppel tidigare. Thor har träffat katter och visade inget intresse för dem då. Vi kan dock inte garantera att det kommer funka med katter i det nya hemmet efter en flytt till ny miljö.

Thor hade passat i de flesta familjeförhållanden, både som ensamhund eller med hundkompis. I barnfamilj eller i ett hem med en ensam ägare. Vi söker ett hem som vill visa honom vad ett kärleksfullt hem är.

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.

Filmer

Thor