15 Juli 2022!

Tabata vandrade runt ensam i by i några dagar tills man valde att fånga in henne och ta henne till Malaga hundgård som vi samarbetar med. Hon har nu efter några månader på gården blivit redo för att adopteras!

Volontärerna beskriver henne som en söt valp med speciellt utseende med sin långa päls. När volontärerna kommer till hennes kennel så lyser hon upp av glädje och är väldigt snabbt framme och överöser en med massa pussar. Tabata är en väldigt kärleksfull hund. Även mot de andra hundarna hon fått träffa är hon kärleksfull, delar ut pussar och leker med dem. Det har inte varit några problem för henne att dela med sig av varken mat eller leksaker.

Tabata är en hund som är den perfekta äventyrskompisen. Hon älskar att utforska nya ställen när hon är ute på promenader. Hon går bra i koppel.  Att springa efter bollar är något som även det är mycket roligt enligt Tabata.

Vi tror att Tabata skulle passa i det flesta familjeförhållanden, ensamhund eller med en hundkompis, barnfamilj eller utan barn. Så länge hon får följa med på alla äventyr.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.