9  november 2021

Simon räddades från det lokala hundhägnet av Malaga hundgård. Man vet inget om hans liv innan han kom till hundgården eller varför man valde att dumpa honom. Simon älskar att vara med volontärerna. Han brukar ställa sig på två ben för att få deras uppmärksamhet. Kel och gos står högt på listan. Simon tycker även om vovvar och kommer överens med alla han har fått träffa på. Han har fått följa med på utflykt och han har skött sig exemplariskt. Han går bra i koppel och lyssnar bra på sitt namn.

Simon är över lag en mycket enkel liten kille som kommer att göra någon mycket lycklig. Vi tror att han kan passa i vilken typ av familj som helst. Han är ju fortfarande väldigt ung så han kan nog komma att växa en del till, hur mycket vet man förstås inte.

 

 

Viktigt att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.