16 juli 2021

Salsita söker nytt hem. Pga i första hand problem mellan henne och katten i hemmet så bestämde sig familjen för att det bästa både för Salsita och katten var att hitta ett nytt hem till henne. Hon befinner sig för tillfället i fosterhem i Göteborgs. Mer information kommer inom kort, men kan också fås via telefon innan uppdateringen hunnit komma på hemsidan

 

 

Tidigare information:

Salsita sprang på en hårt trafikerad väg och riskerad att bli påkörd. Som tur var fanns en polis precis i närheten som lyckades stoppa trafiken. Han ringde till Malaga hundgård och en volontär åkte och plockade upp Salsita. Hon har befunnit sig på gården sedan i januari. 

Salsita har snabbt vunnit många volontärers hjärtan, och hon vill gärna hålla sig nära dem så mycket det går. Kel och gos står högt på listan och när volontärerna sitter ner i play pen kommer hon springandes och sätter sig i deras knä, och ibland somnar hon till och med där. Hon har inga problem med andra hundar. Salsita tycker mycket om att pussa sina kennelkompisar och bjuder ofta in till lek. Hon har heller inga problem med att dela med sig av varken mat eller leksaker.

Salsita koppeltränas och det går bättre och bättre. Vi tror att denna fina tjej hade passat i vilken typ av familj som helst.

Hon kan vara resklar från mitten av april.

Då det är landtransport som gäller kommer hundarna i de allra flesta fall till Helsingborg, och det allra bästa är ju förstås om hunden kan hämtas där. Om det av någon anledning inte fungerar så försöker vi förstås hjälpa till med transport längre upp i landet.