8 Februari 2024

Rufo hade turen att hittas av en militär när han vandrade runt själv. Militären skulle resa iväg under samma dag men hade inte hjärta att lämna Rufo där ensam på vägen, så han plockade med honom och lämnade honom till Paqui som har ett mindre shelter i Sevilla. Vi har hjälpt Paqui att hitta nya hem till hundar tidigare och det var en självklarhet att hjälpa till även nu.

Rufo beskrivs som en välbalanserad, snäll och kärleksfull kille. Han kommer överens med barn, katter och andra hundar. Just nu har man börjat miljöträna Rufo och det går bra, han har fått följa med på utflykt till stan under några tillfällen och han gillar att få se nya saker. Att få gosa och kela med människor står högt upp på Rufos lista över saker som han gillar, även att få springa runt och busa med de andra hundarna som finns på sheltret.

Vi tror att Rufo hade passat i de flesta familjeförhållanden. Hos någon som vill ha en bästa vän att ta med på roliga äventyr. Rufo är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.