27 Juni 2024

Rosario, nu Rosa kom till sin familj under 2017 och har levt med dem i centrala Malmö från att hon varit valp. Nu har familjen tyvärr valt att omplacera henne då tiden för hund inte finns, då barn tillkommit i familjen.  Familjen beskriver henne såhär:

Hon är intelligent och har lätt att lära sig nya saker. Vi har gått några kurser i vardagslydnad och det tyckte hon mycket om. Det bästa hon vet är att bada, springa efter sin boll, åka bil men också att ta det lugnt hemma i soffan. Rosa kan vara ensam hemma utan problem.

Livet med Rosa är härligt, men precis som alla andra har hon också sina brister. En av dessa är att hon älskar mat och man behöver tänka på att inte lämna mat utan uppsikt för att undvika olyckor. Hon blir ibland osäker och skäller i situationer när nya människor kommer in i vårt hem, men så fort hon hälsat på dem så vill hon gärna vara i centrum och bli klappad. Hon har t.ex inte kunnat vara med som kontorshund på våra arbetsplatser av just den anledningen. Hon är dock van att bli passad av många olika personer, och det har aldrig varit några problem.  Rosa är även van att vara på hunddagis där hon har många kompisar.

Till Rosa söker vi ett hem utan små barn. Äldre barn går bra och att det finns hund i hemmet. Hon går inte ihop med katter. Hon behöver en hundvan person med mjukt sätt. Det är mycket viktigt för oss att hitta rätt person som vill ta hand om henne, och kommer intervjua de som visar intresse.  Låter det här som en hund för dig?

Intresseanmälan görs direkt till familjen på mail. [email protected] eller [email protected]