Lilla Robino hittades på en marknad när personalen skulle städa upp. Som tur var tog dom honom till Malaga hundgård där han har befunnit sig sedan augusti månad. Vi tror att någon försökt sälja honom på marknaden.

Volontärerna beskriver honom som en mycket kärleksfull, framåt glad vovve. Han älskar kel och gos och sätter sig gärna bredvid volontärerna. Pussar är något som han uppskattar och som man med får tillbaka. Han leker gärna med leksakerna och valp som han är tycker han mycket om att tugga på dom. Han har inga problem med att dela med sig av varken mat eller leksaker. Han bjuder gärna in till lek och tycker om att busa med sina kennel kompisar. Han är snabblärd och har redan lärt sig sitt och vacker tass. Han har inga problem med någon av de vovvar han har träffat. Robino koppeltränas och det går bättre för varje dag. Vi tror att Robino kommer växa och bli över den gräns vi räknar som stor, dvs 55 cm, hur stor är förstås svårt att säga.

Denna kille har mycket potential och den som adopterar honom får en toppenhund, som dessutom är underbart söt. En härlig livskamrat.

Robino är resklar i slutet av november.