11 augusti 2021

Får vi presentera fina Robert. Han befinner sig på Malaga hundgård, där har han varit sedan i mitten av juni månad. På den tiden har han vunnit många av volontärernas hjärtan.

Enda sedan första dagen så har han varit en 10-poängs-hund. Robert är tillgiven, lekfull, aktiv och trevlig. Han socialiserar bra med andra hundar, både tikar och hanar. Han älskar långa promenader och går jättebra i koppel.

När volontärerna kommer till hans kennel blir han jättelycklig och vill gärna överösa dem med pussar, han älskar att spendera tiden i play-pen med volontärerna. En riktig kelgris.

Man vet inte något om hans tidigare liv, men det märks att han har bott i ett hem då han är väldigt renlig och lydig. Robert kan också alla grundläggande kommandon. De kan inte förstå hur de personer som han måste ha räknat som sin familj kunde överge honom, då han är en sådan underbar hund. Man ska förstås inte döma då man inte vet orsaken. Han kan dock inte ha blivit illa behandlad då han inte visar någon rädsla alls mot människor, tvärtom, bara vänlighet. Så till honom söker vi ett hem som är lika kärleksfullt som han är.