8 maj 2021

Renacuajo levde tillsammans med sina föräldrar och syskon ute på landsbygden. En person matade dem då och då men inte mycket mer. Då dom var på hans mark kunde man inte bara gå in och ta hundarna. Som tur var lät han dem gå så de kunde komma till Malaga hundgård. Hela familjen bor nu där och alla syskonen förutom Renacuajo har fått hem.

Renacuajo beskrivs som väldigt kärleksfull. Han håller alltid koll på vad volontärerna hittar på. Han kan springa efter dom för att få uppmärksamhet och hoppa upp och ge massa pussar. Att ligga i deras famn är något som han njuter av och få en massa kel och gos.

Hans tid i play pen utnyttjar han till att busa med sina andra kennelkompisar. Renacuajo är ju en ung och väldigt aktiv hund och ibland kan de andra hundarna tycka att han är för på och lite jobbig, men han har inga problem med att dela med sig av varken mat eller leksaker. Han håller på att koppeltränas och det går framåt.

Vi söker ett aktivt hem till denna fina kille. Någon som kan hitta på mycket skoj med sin vovve och ta med honom ut på en massa äventyr

Renacuajo är resklar i juli/augusti