11 juli 2021

Randals förra ägare hade tänkt att ta honom till det lokala hundhägnet där hundar får somna in efter en viss tid. Som tur var fick en dam som vi hjälper reda på det. Hon åkte genast och hämtade honom. Han befinner sig nu i ett fosterhem med fler hundar. Ingen kan förstå varför familjen hade tänkt att dumpa honom då det visar sig att Randal är en mycket trevlig hund med en fantastisk personlighet. Han är mycket lydig och försiktig vid bus och lek om hundarna är små.

Han går perfekt i kopplet. Han älskar att komma ut på utflykter och upptäcka nya ställen. Randal har fått åkt med och handlat i en stor sportaffär och han skötte sig exemplariskt. Han vill gärna gå fram och hälsa på alla. Volontärerna beskriver honom som en 10 poängs-hund.

Randal hade älskat ett hem där han får komma ut på många roliga äventyr. Om hund redan finns hade han säkert uppskattat det.

Han fungerar med barn. Han har inte fått träffat på katter ännu, och gällande hund/katt är det ju förstås något vi aldrig vågar lova att det fungerar.

Har några små filmer som inte går att lägga upp här, men vid intresse kan de skickas.

Han är resklar.