11 November 2022

Man vet ingenting om Puma´s bakgrund. Man hittade honom bara nära Malaga hundgård en dag, antingen har han dragits till hundgården då han känt av alla hundarna eller så har någon dumpat honom vid gården. Det sistnämnda är mest troligt.

Puma är en hund med väldigt mycket energi och han vill alltid busa, han är alltid där det händer något roligt. Han tycker om att leka med leksaker och bjuder gärna in till lek. Man kan verkligen säg att Puma är en social hund och han har inte haft några problem med de hundar han fått träffa. Han har inte haft några problem med att dela med sig av varken mat eller leksaker.

Med volontärerna kan han vara lite busig och springer gärna mellan benen på dem för att få uppmärksamhet. Slutar man klappa honom så kommer tassen direkt fram för att visa att hann vill att man ska fortsätta. Puma har lätt till skall om han vill få uppmärksamhet. Just nu pågår koppelträning och det går åt rätt håll.

Till Puma söker vi ett aktivt hem! Han är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt