Pincho dök upp i ett område i Sevilla. Han var så rädd att han försökte gömma sig vid tågspåren. Det var förstås väldigt farligt och man försökte fånga in honom. Det tog flera veckor innan man lyckades få tag i honom.
Han befinner sig i dag på en liten hundgård i Sevilla som SOS tidigare har hjälpt med att hitta hem till några av deras hundar. Nu har vi blivit tillfrågade om vi kan hjälpa lilla Pincho.
Pincho beskrivs som en toppenhund och han kommer bra överens med alla hundar han har fått träffa. Han gör inte så mycket väsen av sig. Han har också fått träffa både katter och barn och det gick bra. Något han tycker mycket om är att sova och han spenderar mycket tid i sin hundsäng i kenneln. Han går bra i koppel och tycker om tiden i play pen och när det är dags för en promenad. Pincho busar gärna och när han är riktigt nöjd kan det se ut som om han skrattar. Han kan vara försiktig med nya människor men när han förstår att ingen vill honom illa går det bra. Pincho är säkerligen rumsren då han inte gör sina behov i sin kennel.
Vi söker nu en familj som vill ge denna fina kille sitt föralltidhem.
Pincho är resklar.