29 november 2021

Perla kom till Malaga hundgård 2017. Efter nästan 2 år på gården fick Perla äntligen ett hem hos en familj i Spanien. Hon har bott med dom nu i nästan ett år. Familjen älskar henne och det är med mycket tungt hjärta man nu har valt att hitta ett nytt hem till henne. Tyvärr har sonen i familjen utvecklat allergi och det har gått så långt att han inte kan vistas i samma rum som Perla längre. Familjen har bara bra saker att säga om henne. Hon klarar av att vara ensam, skäller inte inomhus och är rumsren. Perla älskar vatten, hon går bra i koppel, har inga problem med barn, katter eller andra mindre hundar. Om det är större hundar kan hon säga ifrån.

Perla är döv vovve och nuvarande familjen har använt en del tecken/kroppsspråk som fungerat bra, som sitt och plats. Det kan ju vara bra om blivande familjen har vana/kunskap av döva hundar.

Perla är en mycket kärleksfull hund som gärna ligger i soffan för kel och gos. Vi hoppas verkligen att vi ska kunna hjälpa till att hitta ett hem till denna underbara hund, trots hennes handikapp och att hon är lite äldre. Hon bör dock kunna ha fler år kvar som vi hoppas hon ska kunna få tillbringa hos en kärleksfull familj.

Perla kan vara klar att resa inom kort.

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.