5 Februari 2023

Perla kom till Malaga hundgård som liten valp. Men då det inte är optimalt för en liten valp att vara på en så stor hundgård så valde man att placera Perla i ett fosterhem. Just nu befinner hon sig i fosterhemmet och bor ihop med sin bästa vän, familjens katt.

Perla kommer bra överens med katten i hemmet och även de hundar som hon fått träffa när hon varit i hundrastgårdar. Man vet att Perlas pappa är labrador och att mamma är av rasen malinois, så Perla kommer bli en aktiv hund. Förutom att leka med sina hundkompisar och jaga boll så älskar Perla att ligga uppkrupen i soffan med sin fosterfamilj och mysa framför tv:n!

Så till denna vackra valp söker vi ett aktivt hem, någon som vill träna med sin hund både psykiskt och fysiskt. Någon som vill ha en bästa vän att dela vardagens äventyr med! Perla är resklar i slutet av April.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.