11 Maj 2023

Odin hittades mitt ute på landsbygden med sin syster utan någon mat och vatten. De hade turen att bli hittade och fick komma till Malaga hundgård som vi samarbetar med. Då de var små valpar och hundgården inte är den optimala platsen för valpar så valde man att hitta ett fosterhem åt dem båda för att de skulle komma ifrån kennellivet.

Odin bor i ett fosterhem där de finns fyra andra hundar och två katter, så han är van vid andra djur! På dagarna så leker han gärna med de andra djuren eller kryper upp nära för att mysa. Till en början så är Odin nervös vid nya möten men när man gett honom lite tid och han inser att man inte vill honom något illa så kommer hans rätta jag fram. Glada, lekfulla och tillgivna sidan. Vi tror att Odin kommer bli medium/stor hund. Då Odin bor i ett fosterhem så är han van vid allt som har med ett hem att göra.

Odin skulle passa i de flesta familjeförhållanden! Ett hem som vill visa honom att världen är en fin och rolig plats och som vill ta med honom på en massa roliga äventyr.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt