6 januari 2022

Nutella tillhörde en ägare som inte ville behålla henne då hon inte dög till jakt. Han valde att ge bort henne till en dam som bodde ute på landsbygden. Där levde Nutella tyvärr fastkedjad men en dag lyckades hon komma loss och smet iväg. Hon hittades då vandrandes omkring i en närliggande by och folket i byn hjälpte till att fånga in henne. Då dem visste vem Nutella var så valde man att inte lämna tillbaka henne till damen som hade henne fastkedjad. Dom kontaktade Paqui istället som driver en liten hundgård i Sevilla.

Nu befinner sig Nutella på Paquis hundgård och vi har valt att hjälpa till att hitta ett för evigt hem till denna vackra tjej.

 Nutella är en ung aktiv hund som älskar att busa och gå på sina promenader. Hon beskrivs som en mycket kärleksfull och en mycket snäll vovve. Med tanke på hennes bakgrund och hur hon levt tidigare är hon försiktig och nervös vid nya möten av människor. Man får ge henne liten tid och när hon märker att det inte är någon fara går hon gärna fram och hälsar.

 Hon går bra i koppel och har inga problem med dom andra hundarna på gården. Skulle bråk uppstå går hon därifrån istället för att delta. Hon fungerar även med katter.

 Vi söker ett hundvant hem till denna fina tjej. Någon som kan fortsätta att stärka hennes självförtroende och ge henne all den kärlek hon så väl behöver

 

Nutella är resklar

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.