8 Februari 2024

Noel hittades ensam på julafton av några snälla människor som körde honom till Malaga hundgård som vi samarbetar med.  Då de inte hittade något chip och ingen som sökte efter honom har vi nu valt att hjälpa till att hitta ett kärleksfullt hem till Noel.

Volontärerna beskriver Noel som en extremt kärleksfull kille. Han älskar att få vara med volontärerna och står glatt och väntar på att de ska komma in i kennel för att kunna ge dem massa pussar. Om man inte ser Noel i någon volontärs knä så ser man han springandes runt lekandes med de andra hundarna. Han använder sin tid i playpen till fullo med att springa i fatt de andra hundarna eller lekandes med någon leksak, helst en boll. Noel har fått träffa hundar i olika storlekar, åldrar, kön och han går ihop med alla. Han koppeltränas just nu och det går åt rätt håll, men det är något som hans nya familj kommer få fortsätta med. Han har fått träffa katter vilket gick bra men det är inget vi kan garantera kommer funka efter en flytt och miljöombyte.

Till Noel söker vi ett hem där han får leka mycket, följa med på mysiga aktiveter och får vara en stor del av familjen. Noel hade passat in bra i en barnfamilj. Han är resklar!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.