18 april 2021

Lilla Noel kom ju till Sverige och sitt nya hem för bara tre veckor sedan. Nu har det tyvärr visat sig att hussen har blivit allergisk så det har blivit tvunget att söka nytt hem till denna söta kille.

Här är nuvarande mattes beskrivning av hur det upplever honom:

Noel är världens finaste vovve. Han leker jättebra med andra hundar och hälsar glatt på alla han ser. Han gillar även de barn han hittills träffat vilka har varit i åldrarna 5-9 år. Han har inga som helst svårigheter med att åka bil och går fint i koppel med sele i stan såväl som på landet. Han kan skälla när vi äter, men det minskar mer och mer. Vi tror att Noel skulle trivas väldigt bra i en familj med massor av tid för honom och som gärna redan har en hund då han gillar andra hundar. Han gillar att sova tätt intill en, och han älskar mat över allt annat! Att springa runt och leka med andra hundar tycker han är superkul, och han hänger gärna med överallt!

 

 

 

Här nedan tidigare beskrivning, att det står att han är lugn för sin ålder gäller dock inte längre. I och med att han blev tryggare oh kände sig mer hemma så kom ”busungen” fram.

Noel hittades när han vandrande omkring på gatan. Det var inga problem att plocka upp honom så man tror att han haft en familj. Inget chip kunde hittas och ingen har efterfrågat honom. Noel befinner sig på Malaga hundgård sedan december och söker nu ett kärleksfullt hem.

Denna lilla sötnosen är en mycket lugn hund trots sin unga ålder. Han har inga problem med de andra hundarna han har fått träffa. Just nu delar han kennel med fem andra vovvar. Noel går bra i koppel och hans svans är ständigt i ”viftande läge”.

Vi tror att Noel passar I vilken typ av familj som helst.

Meningen är att han skall komma till Sverige i början av mars.