5 december 2021

Nina tillhörde en knarkmissbrukare som bodde på gatorna i Sevilla. Som tur var bestämde sig en vänlig själ för att köpa loss Nina för att få bort henne från mannen, då hon levde ett farligt liv. Man tog henne till Malaga hundgård där hon har befunnit sig sedan oktober. Volontärerna beskriver henne som en mycket smart, nyfiken, vänlig och kärleksfull hund. Hon älskar att vara med volontärerna och man får vara beredd på många pussar. Nina är en aktiv vovve som gärna springer och busar med sina kennelkompisar. Hon har inga problem med att bli upplyft eller få sina klor klippta. Nina fungerar med alla hundar, stora som små. Hon har aldrig gått i koppel så det är något man fortfarande jobbar med. Hon fungerar bra med både barn och katter, men som vi alltid säger, vi ger aldrig garantier för att det kan fungera med katt i nya hemmet.

Vi tror att denna fina lilla tjej hade passat i vilken typ av familj som helst. Hon är ju fortfarande ung så hon kan nog komma att växa lite till.

Nina är resklar från mitten av januari.

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.