Negrita

Adopterad 2023-03-01

1 Januari

Negrita kommer från ett kärleksfullt hem, hon hade en varm säng att sova i och en ägare som brydde sig om henne. Tyvärr dog ägaren och ingen kunde ta över Negrita så det slutade med att hon fick komma till Malaga hundgård som vi samarbetar med.

När hon först kom så var hon rädd och förstod inte alls varför hon skulle bo i en kall kennel. Hon låg ofta intryckt i ett hörn och skällde högt. Som tur var så vände det ganska snabbt, när hon insåg att volontärerna inte var farliga och att de också gav henne massa kärlek så försvann rädslan. Negrita är en väldigt lugn hund som inte springer runt och leker med de andra hundarna, utan hon tar det gärna lugnt med volontärerna och kelar istället.

Negrita kommer bra överens med de hundar hon fått träffa. Hon delar just nu kennel med andra hundar i olika storlekar och stora som små. Katter är hon försiktig emot. Att ta på henne sele är inga problem och hon gillar att få komma ut på sina promenader.

Till Negrita söker vi ett lugnare hem som vill gå mysiga promenader och kela i soffan. Den nya familjen bör vara medvetna att Negrita kommer vara försiktig i början men så fort hon förstår att man bara vill henne väl så kommer det släppa!

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.