26 december 2021

Milo tillhör en väninna till en utav våra volontärer i Spanien. Man vet exakt hans ålder då han köptes av en uppfödare som valp. Han är en renrasig chokladbrun labbe. Anledningen att han inte kan stanna kvar i hemmet är för att Milo behöver ett hem där man kan ge honom mer tid och all den aktivering som behövs. Just nu är han själv hemma med katten som också bor i hemmet när matte jobbar. Det är för lång tid för honom att vara själv. Milo är helt rumsren, han är också van vid trafik och människor då hans nuvarande hem är i en stad.

Milo är en typisk valp som tuggar på saker, försöker få igång katten för att busa och är mycket nyfiken och framåt. Han har inga problem med andra hundar, katter eller barn. Han är även bra på att koppla av och sträcker gärna ut sig i soffan. Milo går bra i koppel men kan dra om det är något han blir nyfiken på. Han kan en del kommandon och är väldigt smart. Vid matning sitter han och väntar tills matte säger varsågod.

Milo passar perfekt till någon som söker en familjehund. Denna fina vackra vovve har mycket potential och behöver bara lite träning och mer aktivering. Då han fortfarande är så pass ung så är han antagligen inte färdigvuxen ännu, men hur mycket mer han kommer att växa vet vi förstås inte.