12 oktober 2022

När Max bara var två månader gammal blev han dumpad på en kvinnas altan, kvinnan kunde inte behålla honom och kontaktade då Malaga hundgård. Väl på gården letade man efter chip och en ägare men man hittade inget utav det. Då kennel livet inte är så bra för små valpar så valde man att placera Max i fosterhem, där befinner han sig just nu och kommer att stanna tills han blir adopterad.

Som om det inte redan hade varit en tuff start för Max så trillade han ner från soffan när han var 3 månader. Han bröt benet och fick strikt vila tills benet hade läkt, så han spenderade sina första valpmånader in och ut ur en bur för att minska hans chans för att hoppa runt och inte vila benet. Nu är Max helt återställd och han inga problem med sitt ben mer, han lever ett normalt liv. Max har fått träffa olika hundar, stora som små och tikar som hanar. Han går ihop med alla han fått träffa, han är en väldigt social hund!

Vi tror att Max hade passat i de flesta familjeförhållanden. Så till Max söker vi en familj som vill visa Max hur underbart livet kan vara!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt