29 Juni 2022

Marilyn hittades ensam ute på gatorna och hon togs till Malaga hundgård, där man letade efter både chip och ägare. Tyvärr hittade man inget utav det och vi har nu valt att hjälpa de att hitta ett hem åt henne.

Volontärerna beskriver henne som en glad, lekfull och vänlig hund. Hon är aktiv när det är hennes tur för playpen, men när hon är i sin kennel har hon lätt för att slappna av. Hon älskar att få vara med volontärerna och hon viftar med hela kroppen när en volontär närmar sig. För då vet hon att hon kommer få kel och massa kärlek.

Hon delar kennel med både tikar och hanar, vilket hon kommer bra överens med. Marilyn skulle vara perfekt lekkompis till barn då hon älskar att springa runt och leka, en lek och glädjefylld hund. Hon går även bra i koppel!

Marilyn skulle passa i vilken typ av familj som helst!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.