29 Juni 2022

Mara vandrade runt ensam på en öppen mark där man brukar ha marknad varje söndag. Polisen såg henne och tog med henne till Malaga hundgård, där hon befinner sig idag. Mara hade ett rosa halsband på sig när hon hittades, men inget chip. Även om man la ut henne på sociala medier och sökte efter hennes ägare så var det ingen som hört av sig.

Volontärerna beskriver henne som en underbar hund med härlig personlighet. När man träffar Mara måste man vara beredd på att få massa pussar. Får hon bestämma så hade alla hennes dagar tillbringats på rygg och en människa som kliar henne på magen. Även till sina hundkompisar är hon givmild med pussar! Hon går ihop med alla hundar som hon har fått träffa. Mara är en snabblärd tjej som går bra i koppel.

Mara är resklar i början av Augusti och vi tror att hon kan passa i vilken typ av familj som helst!

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.