26 november 2021

Malena gick längs vägkanten på en hårt trafikerad väg. Det är ett under att hon inte blev påkörd. En volontär på Malaga hundgård såg henne och plockade genast upp henne. Det märks att Malena är väldigt tacksam att hon blev räddad. Hon vill alltid vara nära volontärerna och beskrivs som mycket kärleksfull. Tiden i play pen passar hon på att springa av sig och busar gärna med sina kennelkompisar. Malena har inga problem med andra hundar, stora som små. Hon fungerar även bra med katter, detta är dock något som vi aldrig garanterar skall fungera i ett nytt hem. Malena har även fått träffat på barn och det gick bra. Hon går bra i koppel och är över lag en mycket enkel lätthanterlig vovve.

Malena hade säkert uppskattat om det redan fanns en hundkompis i nya hemmet. Hon passar bra till någon som vill träna något med sin vovve. Som tex agility eller någon annan aktivitet.

Malena är resklar i början på januari

 

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.