3 augusti 2020

Luna blev dumpad på det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Vi tror att hennes före detta ägare dumpade henne då hon kommit upp i lite i ålder och inte dög längre, om hon skulle användas till jakt. Som tur var blev hon räddad av Malaga hundgård som SOS samarbetar med, hon har befunnit sig på gården sedan i mars månad.

Luna anpassade sig väldigt snabbt till livet på hundgården. Hon beskrivs som en mycket välbalanserad hund som inte har problem med några av de hundar hon fått träffa på. Hon är en försiktig, kärleksfull dam som håller sig undan om bråk skulle uppstå. Luna bjuder gärna in till lek och tycker om att busa med sina kennelkompisar. Volontärerna brukar gömma bollarna och Luna springer och letar upp dem, det är mycket roligt tycker Luna. Hon söker sig gärna till volontärerna för kel och gos. Om de säger till henne är hon bra på att lyssna och förstå.

Luna är en mycket vacker hund med sitt speciella utseende och vackra färger. Vi söker ett hem utan små barn med det får gärna redan finnas en hundkompis det nya hemmet, det tror vi hon skulle uppskatta.

Luna är resklar i från mitten av oktober