11 januari 2022

Luna hittades tillsammans med sina syskon ute på landsbygden när dom bara var små valpar. Det fanns  ingen mat eller vatten och man kunde inte hitta någon mamma vid dom. Som tur var så hittade en dam valparna och tog dom till en mindre hundgård, som vi nu har valt att hjälpa med att placera hundar.

När Luna och hennes syskon hittades var dom i mycket dåligt skick. Fulla av fästingar och mycket undernärda. Men med mycket kärlek och veterinärvård så är idag valparna helt återställda.

Luna beskrivs som en mycket trevlig, snäll tjej med underbar personlighet. Hon älskar att vara bland dom andra hundarna på gården och har inga problem att dela med sig av varken mat eller leksaker. Något Luna mer älskar är att vara med volontärerna och få massa kel, gos och kärlek. När volontärerna gömmer saker och hon får söka efter det som är gömt eller när hon får följa med på upptäcktsfärd så ser man hur kul hon tycker det är. Hon är en väldigt smart och lättlärd tjej. Vi tror att Luna hade uppskattat om det redan finns en hund i det nya hemmet.

Luna är resklar i slutet av februari.

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.