30 April 2024

Lucas kom till Malaga hundgård under April 2022 efter att hans förra ägare försökte döda honom genom att köra över han. Lyckligtvis så klarade Lucas sig med bara ett brutet ben. Efter operationer och nu spenderat 2 år på Malaga hundgård så är han helt läkt, man skulle aldrig kunna se att han haft ett brutet ben och kärleken Lucas är fylld utav så märker man inget spår av hans dåliga start på livet.

Lucas är en glad kille som gärna springer runt, hoppar och leker när han är i playpen. Han gillar att leka med de andra hundarna och delar gärna med sig av både leksaker och mat! Han är väldigt tillgiven kille och älskar att få vara nära volontärerna, han är väldigt givmild med sina pussar.

Till Lucas söker vi en medelaktiv familj. Någon som kan visa honom att en ägare är kärleksfull och inte vill sin hund något ont. Lucas kan bo som både ensamhund eller med hundkompis.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.