29 Januari 2022

Lotus blev adopterad av en familj som valp, men efter ett tag fick paret barn och insåg att en hund var rätt krävande och att dom inte hade tiden som Lotus behöver. Lotus fick komma direkt till ett fosterhem och slapp bo i en kennel.

Fosterhemmet beskriver honom som en kelen och tillgiven hund, som älskar att gosa. Lotus gillar att följa med familjen till parken och leka men även att åka ut på landet där han kan springa runt. Han har fått träffa andra hundar och dom leker han gärna med.

Lotus är van att bo med barn och leker gärna med dom. Även om han är en aktiv hund som gärna springer runt och busar, så kan han koppla av hemma. Han ligger gärna och sover nära sin ägare. Fosterhemmet har lärt honom några kommandon, så som sitt och ligg.

Vi söker en familj som vill ta med Lotus på olika äventyr och som har tiden att ensamträna honom. Lotus har en del separationsångest som behövs arbetas med.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar in intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.