26 augusti 2020

Detta är Logan, han hittades nära en väg när han gick omkring utan att veta vart han skulle ta vägen. Han var väldigt hungrig och törstig, på gränsen till att få värmeslag. Som tur var så var det någon som såg honom och beslöt sig för att rädda honom. Personen tog honom till Malaga hundgård, där han varit sedan i mitten av augusti. Han är alltså väldigt ny på gården men man har redan lyckats skaffa sig en bra uppfattning om honom.

Logan är en liten kille, väldigt lekfull och vänlig. För det mesta går han omkring med en leksak i munnen, så gulligt.

Han är väldigt tillgiven mot människor, och vill gärna ligga i knät och överösa volontärerna med pussar. Något han tycker mycket om är när man kliar honom på huvudet och magen. Då mår han bra.

Logan är mycket social, han har inga problem med att dela med sig vare sig av mat eller leksaker till de andra hundarna. För tillfället bor han tillsammans med fler hundar, både tikar och hanar och av olika storlekar, vilket fungerar mycket bra. Logan är också duktig på att gå i koppel. När det gäller katter verkar han kanske lite väl nyfiken, det är alltid svårt att veta hur det kan gå, så vi ser helst ett kattfritt hem. Annars är det ju inte någon komplicerad kille utan han skulle säkert kunna passa i vilken sorts familj som helst.

Logan kan vara klar att resa från början/mitten av november